Muzički centar
microthumbAudicija za Baletski studio

Audicija za Baletski studio

Objavljeno:

25.08.2022

Kandidati treba da imaju završenu srednju baletsku školu i igračko iskustvo, a dokaz o tome šalju na mejl Muzičkog centra prije audicije koja će biti održana 23. decembra.

Iako Crna Gora do sada nije imala profesionalni, institucionalni, državni baletski studio, uskoro će se i to promijeniti, baš kako je početkom novembra najavila nova poslovna direktorica Muzičkog centra Crne Gore (MCCG) Isidora Damjanović.

Jedna od ideja novog rukovodstva je uspostavljanje Baletskog studija u sklopu institucije Muzičkog centra, a tim povodom centar je juče raspisao audiciju za prijem članova.

Uslov za prijavljivanje kandidata je da imaju završenu (makar) srednju baletsku školu i igračko iskustvo. Prije same audicije, koja će biti održana 23. decembra tekuće godine, neophodno je na mejl MCCG proslijediti prijavu sa dokazima o stečenom obrazovanju i iskustvu. Prijave je potrebno slati na adresu info@mmc.co.me. Audicija će biti održana krajem mjeseca u 19 časova, u prostorijama MCCG, najavili su oni u saopštenju.


Tagovi: