Muzički centar
KONCERT I RADIONICA: SVIJET UDARALJKI

Edukativni Program

KONCERT I RADIONICA: SVIJET UDARALJKI

Velika Scena Muzički centar Crne Gore

O događaju

Izdavačko- edukativni sektor Muzičkog centra Crne Gore prvi put organizuje KONCERT I RADIONICU "SVIJET UDARALJKI", na kojima će se predstaviti studenti osnovnih, master i doktorskih studija Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu iz klasa dr um. Srđana Palačkovića, vanr. prof. i dr um. Ivana Burke, doc. koji će publika takođe imati priliku da čuje u petak, 23. februara, na Velikoj sceni Muzičkog centra Crne Gore.

RADIONICA, na kojoj će prisutni moći da se upoznaju sa udaraljkama počinje u 17 sati, dok će KONCERT biti priređen od 20 sati U programu učestvuju: Nevena Đorđević, Vid Milošević, Emilija Katalina, Dimitrije Goldner, Sandra Karagunović, Boris Pažin, Milan Milić, Milorad Balić, Nevena Đorđević i gošća gitaristkinja Katarina Golubović.

Na koncertu će biti predstavljene udaraljke u različitim sastavima, a prisutni će moći da čuju, između ostalog, kompoziciju za marimbu solo iz opusa japanskog autora Kazunorija Mijake i Nebojše Jovana Živkovića, zatim djela za vibrafon solo, marimba trio, doboš, bongose ...

ULAZ JE SLOBODAN

Podijeli događaj