Muzički centar
MASKARADA

Crnogorski baletski ansambl

MASKARADA

Velika Scena Muzički centar Crne Gore

O događaju

Baletska predstava Maskarada, kojom će se premijerno predstaviti Crnogorski baletski ansambl, biće izvedena u srijedu i četvrtak, 24. i 25. januara, na Velikoj sceni Muzičkog centra Crne Gore, sa početkom u 20 sati.

Igraju: Ksenija Sinđić, Staša Šćepanović, Katarina Vujošević, Tamara Radonjić, Tijana Dragović, Danijela Simić, Katarina Vujoševič, Alina Tsoumou, Jana Jovićević i Vladimir Sekulić.

Koreograf je Aleksandar Ilić, asistentica koreografa Federika Vinćifori. Dizajn zvuka radio je Dejan Božović, a kostime Aleksandra Moštrokol. 

Od ideje poslovne direktorice Isidore Damjanović za osnivanje prvog profesionalnog baletskog ansambla u našoj zemlji do same Maskarade, u kojoj igraju prvi put zvanični članovi CBA, put nije bio lak. 

Ipak, odlučnošću i mukotrpnim radom uspjeli smo i otvorili vrata svoje kuće prije svega za mlade igrače, koji su se donedavno školovali gotovo bez ikakve perspektive za profesionalno ostvarivanje u našoj zemlji, a podmlatku dali motiv da nastave da se školuju i sanjaju veliku scenu i brojnu domaću publiku. 

Baletska predstava Maskarada predstaviće simbolično početak ispisivanja nove stranice u kulturi Crne Gore, zato vas sa ponosom pozivamo da proslavimo zajedno ovaj zajednički veliki uspjeh!

Cijena karte je 10e, dok je za đake i penzionere 7e.

Biletarnica je otvorena radnim danima od 9 do 15 sati, a za rezervacije i informacije možete pozvati 068 004 900.

PRIJATELJ CBA: 13.Jul- Plantaže.

Podijeli događaj